Eveniment pe 15 aprilie la Piatra-Neamț – „Tot adevărul despre droguri”: O Avertizare Vitală pentru Tineri

CCV Ekklesia și Teen Challenge se unesc pentru a organiza un eveniment esențial pentru comunitatea noastră, sub numele „Tot adevărul despre droguri”.

Scopul acestui eveniment este de a conștientiza tinerii cu privire la riscurile grave la care se expun atunci când consumă droguri și de a încuraja un dialog deschis și informat despre acest subiect delicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul va avea loc pe data de 15 Aprilie, începând cu ora 14:00, la Sala Consiliului Județean.

Această inițiativă își propune să ofere tinerilor informații vitale și să le ofere sprijinul necesar pentru a face alegeri sănătoase și responsabile în viața lor.

Ne preocupă profund impactul pe care consumul de droguri îl are asupra tinerei generații, și dorim să oferim un spațiu sigur și deschis unde aceștia să poată afla adevărul despre droguri și să își pună întrebări importante”, a declarat reprezentantul CCV Ekklesia.

La eveniment, participanții vor avea ocazia să asculte mărturii emoționante ale celor care au luptat cu dependența de droguri și să interacționeze cu specialiști în domeniu, care vor oferi informații valoroase și sfaturi practice despre prevenirea și tratamentul dependenței.

Organizatorii îi îndeamnă pe toți cei interesați să participe și să își aducă prietenii pentru a face parte din această inițiativă importantă pentru comunitate.

PUBLICITATE