Eveniment deosebit la Piatra-Neamț: Motocicliști în acțiune pentru siguranță rutieră

Motocicliștii din Neamț au pregătit un eveniment amplu de prevenție rutieră la Piatra-Neamț, destinat să educe comunitatea despre siguranța pe drumuri, în special tinerii și copiii. Aceștia vor organiza un eveniment complex, care include expoziții, demonstrații și un concurs pentru copii.

Motocicliștii din județul Neamț organizează un eveniment major de prevenție rutieră la Piatra-Neamț, în colaborare cu Primăria Piatra-Neamț, Serviciul Rutier Neamț și Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul va avea loc pe 28 aprilie, începând cu ora 10:00, în Piața Stefan cel Mare.

Ziua va debuta cu o expoziție de motociclete accesibilă publicului pentru fotografii, urmată de prezentări ale partenerilor BMW Motorrad APAN Motors Iași și ATV ROM Piatra Neamț.

Un curs de prim ajutor va fi oferit de reprezentanții SAJ (Serviciul de Ambulanță) Neamț, concentrându-se pe intervențiile necesare în cazul accidentelor rutiere implicând motocicliști.

Un punct central al evenimentului este concursul pentru copii cu tema „Biciclistul de azi, motociclistul de mâine”, destinat copiilor de 3 și 4 ani. Competiția va implica parcurgerea unei piste temporare și va include măsuri de siguranță riguroase, cu participanții purtând căști de protecție.

Demonstrațiile de cascadorii realizate de echipa Pepe&Misi din Ungaria vor completa programul, aducând un spectacol de acrobații pe două roți.

Participanții la concursuri vor primi medalii, machete moto și alte cadouri, în timp ce câștigătorii vor fi recompensați cu premii speciale, inclusiv biciclete și trotinete.

Evenimentul, pe lângă funcția sa de divertisment, vizează creșterea conștientizării în rândul tinerilor și adulților despre importanța comportamentului responsabil în trafic și promovează motociclismul ca parte a unei comunități care valorizează siguranța și educația.

„După aproximativ 7 ani de pauză, comunitatea motocicliștilor din județul Neamț s-a organizat pentru a marca revenirea în trafic, după pauza condiționată de sezonul rece, printr-un eveniment care va fi pe gustul motocicliștilor, cât și pe cel al urbei de la poalele Pietricicăi, cu sprijinul Primăriei Piatra-Neamț, al Serviciului Rutier Neamț și al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.

Mai exact, în data de 28 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, motocicliștii nemțeni vă dau întâlnire în Piața Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț, un loc în care veți avea parte de o serie de activități cu implicarea atât a motocicliștilor, cât și a copiilor din public, de la expoziție de motociclete disponibile pentru fotografii, standuri de prezentare moto ale partenerilor BMW Motorrad APAN Motors Iași și ATV ROM Piatra Neamț, până la un curs de prim-ajutor oferit de reprezentanții SAJ Neamț în care se vor prezenta etapele în care se oferă primul ajutor unui motociclist-victimă a unui eveniment rutier, până la intervenția echipelor de la Ambulanță, concurs pentru copii, paradă a motocicliștilor pe principalele artere ale orașului și cireașa de pe tort, un mega spectacol de cascadorii pe două roți oferit de echipa Pepe&Misi din Ungaria.

Partenerii noștri au pregătit o serie de surprize, pliante, stickere și multe alte materiale care vor fi împărțite atât în rândul motocicliștilor, cât și al publicului prezent la eveniment.

Așadar, pe 28 aprilie, începând cu ora 10:00, ne dăm întâlnire la Piatra-Neamț, la invitația motocicliștilor din Neamț, într-o nouă campanie de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea conducătorilor de motociclete.” – este mesajul organizatorilor

Evenimentul îl puteți urmări aici: https://fb.me/e/9BsNCjRc1

PUBLICITATE