Eugen Țapu-Nazare: „USR-PLUS să înțeleagă că actul de guvernare nu e o joacă în curtea școlii”

Tentativa partenerilor de la USR-PLUS de boicotare a Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” dovedește ipocrizie și imaturitate politică. – transmite senatorul PNL Neamț Eugen Țapu-Nazare

Potrivit acestuia, cele două formațiuni politice par să nu înțeleagă nevoile reale ale multor comunități locale care, în secolul al XXI-lea, sunt lipsite de condițiile elementare pentru un trai decent. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Astăzi, 57% dintre localități sunt lipsite de canalizare, 29% dintre ele nu au apă curentă, iar aproape 70% dintre localități nu beneficiază de rețele de gaze naturale.

În ceea ce privește starea infrastructurii rutiere, datele statistice sunt la fel de îngrijorătoare: peste 20.000 de kilometri de drumuri județene și peste 27.000 de kilometri de drumuri comunale sunt nemodernizate.” – transmite Eugen Țapu-Nazare

Senatorul nemțean susține că atitudinea celor de la USR-PLUS este profund inexplicabilă.

Pe fond, partenerii noștri se opun dezvoltării și modernizării și transformă actul de guvernare într-un autentic șantaj.

Și mai inexplicabilă și intolerabilă este apropierea celor de la USR-PLUS de către PSD, cu care a început deja negocierile pentru o eventuală moțiune de cenzură. Pentru USR-PLUS acest partid era, ieri, ”ciuma roșie”, iar astăzi, cele două formațiuni sunt gata să se alieze cu cel care le era dușman. 

Partidul Național Liberal nu va ceda niciunui șantaj, îl susține în continuare pe Florin Cîțu în fruntea Guvernului României și va implementa toate programele de dezvoltare, inclusiv ”Anghel Saligny” prin care 50 de miliarde de  lei vor merge către nevoile reale ale comunităților locale. 

USR-PLUS are de ales între modernizarea reală a României și defilarea la braț cu PSD-ul.” – mai spune parlamentarul

PUBLICITATE