Eugen Țapu-Nazare: „Ministrul Transporturilor pierde trenul pentru Moldova!”

Preocupați de luptele împotriva premierului liberal Florin Cîțu, de flash-urile camerelor de luat vederi, dar și de noile alianțe cu PSD și AUR, miniștrii de la USR-PLUS par să scape tot mai mult frâiele din mâini. – este mesajul transmis de senatorul Eugen Țapu-Nazare, care precizează că este tot mai evident că pentru ei actul de guvernare trece în plan secund.

Potrivit parlamentarului, după ce „s-a remarcat” cu sutele de copii care au stat în câmp zeci de ore în trenul Constanța – Timișoara, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, mai pierde un tren: cel al construcției tronsonului Buzău – Focșani, din Autostrada A7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Anunțată cu mare „tam-tam”, licitația pentru acest sector de drum, care trebuia să fie organizată în luna august, a fost amânată.

„Păi cum vine asta? Promovăm doar ce ne convine, să lăsăm impresia că muncim pentru Moldova, dar ne ascundem când eșuăm?

Un lucru trebuie să fie clar: guvernarea e ceva serios, nu e o joacă. Ea presupune și seriozitate, și știință, și putință. Și, desigur, și transparență.

Ori o fi pălăria Transporturilor prea mare pentru Cătălin Drulă și prietenul său din Moldova, un deputat de Neamț care nu contenește să-l ridice în slăvi?” – spune senatorul nemțean

PUBLICITATE