Eugen Țapu-Nazare: Îl felicit pe Klaus Iohannis pentru decizia de a-i solicita demisia premierului Viorica Dancilă

Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să-şi dea demisia, după ce aceasta ar fi preferat „să execute ordinele dela partid“, nu să ţină cont de interesele României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Nu face față acestei poziții”, a spus șeful statului. Klaus Iohannis aştepta explicaţii în legătură cu vizita Vioricăi Dăncilă şi a președintelui PSD, Liviu Dragnea, la Tel Aviv, dar în această dimineaţă, premierul l-a anunţat la telefon că nu va merge la Cotroceni pentru lămuriri.

Îl felicit pe Klaus Iohannis, președintele României, pentru decizia de a-i solicita public demisia premierului Viorica Dancilă. Este limpede că acest premier nu face față poziției de prim-ministru și trebuie cât mai repede sa părăsească aceasta funcție.

Cu toții vedem că Viorica Dancilă este doar premierul PSD și nu al României, iar deciziile pe care le ia nu sunt în consens cu nevoile românilor ci sunt dictate de grupul de interese din jurul lui Liviu Dragnea.

Lucrurile nu mai pot continua in acest fel, iar implicarea președintelui Klaus Iohannis este legitimă și necesară.” – este mesajul senatorului PNL Neamț, Eugen Țapu-Nazare

E a treia oară cand Klaus Iohannis îi cere demisia unui premier PSD. A mai făcut-o de două ori în 2015, când premier era Victor Ponta, la puțin timp după ce acesta a fost pus sub urmărire penală de către DNA: o dată în iunie, o dată în septembrie.

PUBLICITATE