Eugen Țapu: Cum ne-a mințit premierul că vine Papa. Un alt exemplu de minciuna și impostură marca PSD

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, după întâlnirea cu Papa Francisc, că Suveranul Pontif va veni în România, vizita urmând să aibă loc la începutul anului viitor. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vaticanul dezminte însă această informaţie şi transmite că un anunţ despre o eventuală vizită va fi făcut simultan de cele două părţi: Statul Vatican şi Preşedinţia României, notează un mesaj al senatorului Eugen Țapu-Nazare.

O nouă gafă pe plan extern, marca V.V. Dancilă.

Este limpede că premierul Viorica Vasilica Dancilă devine pe zi ce trece o rușine pentru România și pentru relațiile externe.

Ultima poziție a acesteia, infirmată la scurt timp de Vatican, prin care vizita in Romania a Papei Francisc ar fi fost stabilită la întâlnirea respectivă, reprezintă un alt exemplu de minciuna și impostură marca PSD.

Îi recomand doamnei Viorica Vasilica Dancilă să renunțe la vizitele și pozițiile externe prin care reprezintă statul român și care ne aduc deservicii majore.

Mai jos, aveți pozitia oficială purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti: „când se va stabili vizita Papei Francisc în țara noastră, anunțul acesteia va fi făcut simultan de cele două părți: Statul Vatican și Președinția României. Comunicatul de azi al Sf. Scaun nu face vreo referire la viitoarea vizită. – este mesajul senatorului Eugen Țapu-Nazare

PUBLICITATE