Eugen Simion (DGASPC Neamț) – Asistentul Social al perioadei 2020-2021

DGASPC Neamț s-a aflat și anul acesta în topul național al profesiei, obținând prin intermediul asistentului social Eugen Simion, unul dintre premiile importante acordate de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR). 

Marţi, 15 martie, la Ateneul Român s-a desfăşurat cea de-a VIII-a ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, a cărei gazdă a fost Andreea Marin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul a reunit elita profesioniștilor din țară și a avut scopul de a marca Ziua Mondială a Asistenței Sociale celebrată anual pe 15 martie, dar și de a recunoaște meritele celor mai valoroși asistenți sociali din România care, pe parcursul ultimilor doi ani, au avut o contribuție remarcabilă în domeniu. 

Eugen Simion, șeful Serviciului pentru Copilul Maltratat din cadrul DGASPC Neamț, a fost unul dintre marii câștigători ai serii, obținând premiul „Asistentul Social al perioadei 2020-2021 pentru aportul valoros, constant și eficient adus la dezvoltarea Asistenței Sociale și la promovarea profesiei de Asistent Social în România”. 

Totodată, din juriul format din reputați specialiști ce au avut misiunea de a stabili ierarhia câștigătorilor a făcut parte și Diana Lungu, asistent social în cadrul Complexului de Servicii Romanița Roman, din structura DGASPC Neamț. Aceasta a fost desemnată în cadrul Galei Excelenței din 2021 drept cel mai bun asistent social din România. 

Premiile obținute de colegii noștri în ultimii ani reprezintă expresia cea mai elocventă a întregii activități de asistență socială din județul Neamț. Sunt dovada că avem colegi profesioniști, implicați și dedicați. Știam acest lucru dar este foarte onorant atunci când recunoașterea vine din partea unor specialiști imparțiali care atestă indubitabil calitatea resursei umane. Suntem mândri de asistenții sociali nemțeni și le mulțumim tuturor pentru eforturile depuse și pentru că, datorită lor, lumea este puțin mai bună“, a spus Mirela Negruș, director general adjunct al DGASPC Neamț și președintele Sucursalei Neamț a CNASR

PUBLICITATE