Esti un fin cunoscator al ofertelor de pariuri fotbal? Iata de ce sa alegi optiunea de scor corect!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ofertele de pariuri fotbal sunt foarte populare printre iubitorii sportului din tara noastra, iar unele dintre cele mai mari castiguri inregistrate in ultimii ani au fost posibile multumita optiunilor de scor corect.

Cu toate ca este greu de anticipat cu precizie rezultatul final al unei partide, optiunea de scor corect din cadrul ofertelor are cote deosebit de mari. 

Piata pariurilor sportive este un mediu deosebit de competitiv, intrucat marile case de pariuri se lupta pentru a castiga fidelitatea clientilor.

Aceasta competitie duce la aparitia ofertelor si promotilor si la cresterea cotelor pentru evenimentele importante din oferta de pariuri fotbal.

Practic, toate acestea sunt in avantajul pariorului, intrucat se imbunatateste tot mai mult raportul risc – posibilitate de castig. 

Pariul pe scor corect este simplu de inteles: tot ce trebuie sa faci este sa intuiesti scorul final al meciului pentru a castiga.

Majoritatea ofertelor iti dau sansa de a miza pe scor corect la pauza si/sau la final, iar eventualele minute de prelungire sunt incluse in acest calcul. 

In situatia in care meciul necesita doua reprize suplimentare de prelungire (in cadrul disputelor eliminatorii indecise, de exemplu), scorul final luat in calcul de platforma va fi cel de la capatul primelor 90 de minute.

Cu toate acestea, sistemele de pariuri live iti ofera si posibilitatea de a paria pe scorul corect din diferite intervale ale meciului (chiar in etape de cate 10 minute).  

Scor corect la final 

Aceasta optiune se va regasi atat in oferta site-urilor de profil, cat si pe listele cu optiuni disponibile in agentiile stradale, fiind cea mai competitiva optiune de acest tip. Din acest motiv, de regula, optiunea de scor corect la final ofera cea mai buna valoare. Mai mult decat atat, cele mai multe promotii si bonusuri pe scor corect se aplica selectiilor care iau in calcul finalul de meci. 

Pauza sau pauza si final 

Scorul corect la pauza atrage, de asemenea, o multitudine de pariori, insa daca ai studiat indeaproape un meci care urmeaza a se desfasura, poti opta chiar pentru selectarea scorului corect de la pauza si de la final. Intrucat sunt doua rezultate pe care trebuie sa le prevezi, aceasta optiune din ofertele de pariuri fotbal va avea si cote mult mai mari. 

Diferite intervale de timp 

Ofertele live de pariuri fotbal iti ofera posibilitatea de a miza pe scorul corect la diferite intervale ale meciului (la fiecare 10, 15 sau 20 de minute). De regula, aceste optiuni se regasesc sub forma echipa A inscrie in urmatoarele 10 minute (sau oricare alt interval). 

Biletele de tip acumulator 

Daca faci o comparatie scurta intre oferta de pariuri fotbal si cea disponibila pentru oricare alt sport, vei vedea ca fotbalul iti pune la dispozitie, in tara noastra, cele mai multe optiuni de pariere. Dupa cum stii, cotele prezente pe un bilet se inmultesc intre ele pentru a da cota finala, asadar multi pariori aleg sa combine pariurile pe scor corect cu alte optiuni mai simple pentru a-si mari castigul posibil. In plus, daca optezi pentru rezultate mai putin previzibile in 3 evenimente, cota biletului tau ar putea depasi 500.

PUBLICITATE