Ești burlac? Iată cum să ai parte de sărbători de poveste!

Chiar daca esti celibatar, nu ar trebui sa refuzi din start ideea de a iti petrece sarbatorile de iarna sau sa respingi orice alternativa de a te distra. Dimpotriva, ar trebui sa privesti burlacia ca pe un avantaj pe care inca il ai, acela de a te bucura de experientele pe care le doresti si de a face lucrurile in maniera in care vrei tu, fara vreo retinere sau vreun compromis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Faci parte din categoria masculilor ce nu si-au gasit inca jumatatea si nu ai niciun plan de Revelion? Nu iti doresti sa ramai acasa sau sa fii singur, ci sa gesesti o varianta ideala, care sa fie pe placul tau?

Descopera o serie de lucruri pe care le poti face de Revelion, daca esti burlac!

  • Bucura-te de o seara de neuitat, exploatandu-ti pasiunile

Principalul avantaj al vetii de burlac este ca iti poti face un program sau un ritual exact asa cum vrei sau in functie de dispozitia, starea de spirit pe care o ai, fara sa depinzi de deciziile altei persoane, ori de doleantele acesteia. Spre exemplu, daca nu iti doresti ca in seara dintre ani sa mergi la o petrecere, poti sa te indrepti spre o alta optiune, precum urmarirea emisiunilor preferate, jocurile pe care le indragesti sau chiar sa iti incerci norocul la casino. Trebuie sa stii ca jocurile ca la aparate se pot juca online, mai ales daca nu ai neaparat chef sa adopti o tinuta de gala si sa mergi intr-un cazino fizic. De altfel, pot exista chiar mai multe beneficii si alternative de joc in momentul in care alegi varianta online, din confortul propriei locuinte.

  • Mergi in oras si cunoaste lume noua, imprieteneste-te!

In seara de Revelion se organizeaza concerte cu intrare libera, evenimente ideale pentru persoanele care vor sa traiasca experiente de neuitat, sa se bucure de compania prietenilor sau, de ce nu, sa cunoasca oameni noi, sa lege noi prietenii si sa experimenteze momente diferite. Daca esti burlac si nu ai inca un plan, ai putea sa participi si tu la un astfel de eveniment.

  • Viziteaza-ti familia sau prietenii

De asemnea, ai putea sa le faci o surpriza celor dragi tie, parintilor sau persoanelor apropiate din familie, si sa mergi sa ii vizitezi. Cu siguranta s-ar bucura nespus de prezenta ta. Iar daca ai prieteni pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme, este momentul sa petreci mai mult timp cu ei si de ce sa nu incepi chiar din prima zi a anului. Aceste momente petrecute in compania persoanelor importante din viata ta va reprezenta si pentru tine o descatusare,o eliberare, simtindu-ti sufletul mult mai linistit si impacat.

  • Reflecta asupra deciziilor pe care vrei sa le iei

La fel de bine, ai putea sa profiti de momentele de ragaz pe care le ai pentru a medita cu privire la deciziile pe care urmeaza sa le iei. Reflecta asupra evenimentelor din trecut si rememoreaza-le, in special pe cele bune, care au avut o insemnatate puternica pentru tine, dar si pe cele mai putin frumoase,  pentru a putea pune in balanta anumite aspecte legate de viata ta si a le schimba sau imbunatati, acolo unde este cazul.

Asadar, chiar daca esti singur in noaptea dintre ani, nu trebuie sa percepi acest aspect ca pe un lucru neaparat negativ, intrucat poti face mai multe activitati benefice tie decat ai crede. Tu cum iti vei petrece seara de Revelion?

PUBLICITATE