Epopeea noilor semafoare din Piatra-Neamț continuă. Multe dintre ele vor trebui date jos

Semafoarele proaspăt montate în mai multe instersecții din Piatra-Neamț vor trebui date jos după ce Poliția Neamț a trimis o notificare în acest sens către cei care le-au montat.

Potrivit MESAJUL.ro, în mai multe intersecții din Piatra-Neamț, noile semafoare montate obturează vizibilitatea celor mai vechi și care sunt în funcțiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Am primit numeroase mesaje de la cetățenii din oraș pe această temă, din acest considerent am trimis în urmă cu câteva zile Inspectoratului Județean de Poliție Neamț o solicitare prin care ceream un punct de vedere competent pe marginea acestui subiect.

I-am întrebat dacă în opinia instituției lor, aceste semafoare montate în fața celor în uz pot reprezenta un pericol pentru participanții la trafic, îngreunează sau împiedică circulația pe drumurile publice.” – transmite MESAJUL.ro

În urma acestei solicitări, polițiștii nemțeni i-au somat pe cei care au făcut această lucrare să le de-a jos sau să le schimbe poziția, pentru a nu mai obtura vizibilitatea.

„Poliția s-a mișcat relativ rapid, a mers în teren și s-a constatat cele semnalate de noi, după care au trimis o notificare executantului lucrării prin care îi solicită să dea jos sau să schimbe poziția noilor semafoare instalate și care obturează vizibilitatea șoferilor aflați în trafic.” – mai scrie sursa citată

Mai multe puteți citi AICI

NouaPiatra a lui Andrei Carabelea: poliția somează sa fie date jos semafoarele care încurcă circulația

PUBLICITATE