Emoție și solidaritate pentru forțele de ordine din Neamț

Data de 10 martie a fost una cu o încărcătură deosebită, pentru forțele de ordine din județul Neamț. 

Pentru al doilea an consecutiv acestea s-au alăturat femeilor membre ale Asociației Nevăzătorilor – Filiala Județeană Neamț, pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii. Sub sloganul „Ochii sufletului sunt mereu deschiși„, evenimentul a avut ca scop principal evidențierea importanței sprijinului și înțelegerii reciproce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe lângă gesturile simbolice, acest eveniment a evidențiat legătura specială între polițiști, jandarmi, pompieri și comunitatea nevăzătorilor.

Suntem aici pentru a vă proteja„, este mesajul transmis de oamenii legii, subliniind angajamentul lor față de siguranța și bunăstarea comunității.

Prin intermediul acestui gest simbolic, sub sloganul Ochii sufletului sunt mereu deschiși, ne dorim să evidențiem faptului că prin înțelegere și sprijin reciproc, putem observa și ne puteam conecta la nevoile celor din jur, chiar și atunci când graba sau obișnuința ne scapă simțurilor.

Aceste momente nu numai că ne apropie de oameni, dar ne amintește și de importanța solidarității și sprijinului reciproc, care sunt fundamentale pentru o comunitate unită și puternică.

PUBLICITATE