Emilia Arcan către 40 de angajați ai spitalului, care au protestat astăzi: „slugarnici”


Aproximativ 40-50 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț au protestat astăzi, câteva ore, în curtea spitalului pentru susținerea în continuare a doctorului Ioan Lazăr ca manager.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În această seară, președintele Consiliului Județean, Emilia Arcan, invitată la o televiziune locală, a avut o declarație surprinzătoare asupra angajaților spitalului, care au ieșit astăzi să protesteze:

„Am auzit că azi a venit toată lumea, vreo 30-40 de persoane la cabinetul domniei sale (n.r. Ioan Lazăr) ca să-i țină apărarea și cine credeți că erau? Noii angajați, noii slugarnici…ăștia erau, fără niciun lider de sindicat și care făcuse un miting spontan…”

În cadrul aceleiași emisiuni, Președintele CJ Neamț a susținut că nu a renunțat la decizia de a schimba managerul unității sanitare.

Sunt și lucruri bune pe care le-a făcut ca manager, a recunoscut Arcan dar „eu nu trebuie sa contabilizez ce s-a facut bine” concluzia fiind că „este inadmisibil să ai la dispoziție 74 de miliarde de lei și să nu îi cheltuiești.” … „a fost o neglijență…pe mine nu mă interesează. Indiferent ce a făcut și ce impedimente a întâmpinat. Nu asta mă interesează pe mine. Banii nu mai pot fi realocați

PUBLICITATE