Emilia Arcan a participat la ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est


ADRNE2Consiliul pentru Dezvoltare Regională Nord Est, organ deliberativ al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord Est, a avut o ședință, marți, 22 martie, în sala Ion Creangă a Consiliului Județean Neamț, la care a participat și Emilia Arcan, președintele legislativului județean nemțean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ședința s-a desfășurat în prezența președinților de consilii județene din Regiunea Nord Est, reprezentanți ai consiliilor locale municipale și orășenești din fiecare județ al regiunii și a unei delegații a Alianței Provinciilor din Olanda de Nord (SNN). Momentul a fost folosit și ADRNE3pentru închegarea unei colaborări între ADRNE și SNN, demarată în 2015.

„Mă bucur că avem oaspeți renumiți pentru abilitățile de a lucra pe proiecte, renumiți în a identifica soluțiile cele mai potrivite pentru dezvoltare din cât mai multe puncte de vedere și cred că venind în fața noastră cu exemple de bună practică, vom avea ce învăța de la noii noștri colaboratori. Salut prezența dumnealor în regiunea noastră, sper să rămână cu amintiri frumoase din această vizită și pe viitor îmi doresc să avem cât mai dese colaborări, pentru o dezvoltare complementară a regiunii noastre și a regiunii pe care o reprezintă dumnealor“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

PUBLICITATE