Emilia Arcan a demis directorul Spitalului Județean. Vezi cine e noul director


Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț, a semnat referatul pe baza căruia se întocmește dispoziția de încetare a mandatului doctorului Ioan Lazăr, care a ocupat funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, conform contractului de management nr. 10.503 din 28 august 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

81fa55d3-64d9-49c9-ad0a-26e1830462c0Vinerea e zi cu program scurt și nu a fost timpul fizic pentru semnarea tuturor documentelor de către colegii mei de la Direcția Juridică, dar după semnăturile lor se va emite dispoziția de revocare din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență a domnului Lazăr și încetarea contractului de management. La baza referatului a stat decizia tuturor membrilor Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, care au propus încetarea mandatului, pe motiv de deficiențe manageriale. Conform ultimului raport al CA, s-a dispus încetarea mandatului dar mi s-a propus și sesizarea organelor abilitate, potrivit Notei de informare nr. 2798 din 15 februarie 2016, făcându-se trimitere la multe deficiențe constatate. Dacă nu puneam în aplicare această cerere de revocare, mi-aș fi asumat eu deficiențele manageriale ale doctorului Lazăr, pentru că mi-au fost aduse la cunoștință și nu am luat nici o măsură“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

Interimatul la cea mai mare unitate spitalicească din Neamț va fi asigurat de către medicul Alexandru Juncu.

În perioada următoare se va organiza concursul pentru desemnarea viitorului manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

PUBLICITATE