Elevii Școlii Nr. 5 vor face cursurile în corpul B, la Asachi, în Speranța și la Grădinița Nr. 12

De pe la mijlocul lunii februarie, elevii Școlii Nr. 5 din Piatra-Neamț vor învăța în alte unități de învățământ, anunță Primăria Piatra-Neamț.

Astfel, potrivit reprezentanților Primăriei Piatra-Neamț, clasele 0 și a VIII-a vor învăța în continuare la Școala Nr. 5, program de dimineață, doar că în corpul B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De asemenea, copiii din clasele II – IV vor învăța în corpul B al Școlii Nr. 5, doar că în program de după-amiază.

Copiii din clasa I vor învăța în program de dimineață la Grădinița Nr. 12, unde Primăria Piatra-Neamț anunță că va realiza o serie de investiții la grupurile sanitare, care vor fi adaptate vârstei copiilor.

Copiii din clasele V – VII vor învăța la Colegiul Național „Gheorghe Asachi”, situat tot în Cartierul Dărmănești, program după-amiază.

Singura soluție găsită pentru clasele Step by step ale Școlii Nr. 5 a fost ca orele de curs ale copiilor să se desfășoare la Școala din cartierul Speranța. Pentru acești copii, Primăria Piatra-Neamț va asigura transportul zilnic de la Școala Nr. 5 și retur, cu personal de la Poliția Locală pentru paza și siguranța lor atât la îmbarcare – debarcare, cât și pe durata cursurilor. Plecările copiilor se vor face din stația de autobuz din imediata apropiere a Școlii Nr. 5, iar preluarea copiilor de către părinți la sfârșitul cursurilor se va face tot de acolo. Părinții vor ști în ce mijloc de transport se află copiii lor, pentru ca preluarea lor să se facă în condiții de maximă siguranță și eficiență.

PUBLICITATE