Elevii din Neamț, invitați să completeze fișa de feedback pentru profesori până pe 2 februarie


Biroul Executiv al Consiliul Judeţean al Elevilor Neamţ a realizat o fișă de feedback pentru profesori, pe care elevii o pot completa, anonim, și transmite profesorilor. Este la alegerea fiecăruia dacă dorește să completeze și să transmită această fișă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Joi, pe 2 februarie, șefii claselor/reprezentanții claselor vor strânge fișele de la elevi și le vor distribui profesorilor în cauză.

Noi, elevii, exercitându-ne acest drept, vrem să le transmitem profesorilor opiniile noastre cu privire la actul educațional prestat de dânşii, căci de multe ori sunt probleme pe care cadrul didactic nu le sesizează, neprivind situația din exterior; pe acestea vrem să le evidențiem, pentru a fi remediate, şi, de asemenea, vrem să subliniem şi să încurajăm bunele practici. – a declarat președintele CJE Neamț, Petru Apostoaia

Pașii:
– descarcă fișa;
– printeaz-o și răspunde întrebărilor pe verso sau pe altă foaie, dacă nu ai destul loc;
– du-o șefului clasei/reprezentantului clasei, ca acesta să le distribuie pe 2 februarie profesorilor.

Spor la completat!

*document elaborat pentru a ajuta elevii să-și exercite dreptul prevăzut în Statutul Elevului, art. 7, alin. aa): „dreptul de a oferi feedback semestrial cadrelor didactice care predau la clasă, prin fişe anonime. Acestea vor fi completate la clasă şi predate cadrelor didactice în vederea identificării celor mai eficiente metode didactice.”

De la următorul link puteți descărca fișa: – AICI

Consiliul Judeţean al Elevilor Neamţ

D.M.B.
PUBLICITATE