Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a vor merge la școală fizic și în scenariul ROȘU

Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a vor merge la școală fizic și în scenariul ROȘU, cu excepția celor care sunt în zonele unde incidența depășește 6/mie.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 5 martie 2021, o hotărâre prin care permite continuarea studiilor cu prezență fizică la școală pentru elevii din anii terminali, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului educației și al ministrului sănătății, dar doar în zonele unde incidența cumulată la 14 zile nu depășește 6 la mia de locuitori.

Se abilitează Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății în vederea modificării Ordinului comun nr. 3235/93/04.02.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARSCoV-2, în sensul participării fizice la cursuri, a elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, indiferent de scenariul în care se află localitatea, dar fără a depăși rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile de 6/1.000 de locuitori. – notează decizia CNSU

Hot 15
PUBLICITATE