Elevii de clasa a IV-a au la dispoziție aproape o lună pentru a se înscrie la Colegiul Național „Petru Rareș”

Elevii de clasa a IV-a au la dispoziție aproape o lună de zile pentru a se înscrie la Colegiul Național „Petru Rareș”.

Există disponibile 28 de locuri pentru clasa a V-a, din această toamnă. Etapa de înscriere, din  perioada 19 mai–15 iunie 2022, constă fie în depunerea dosarului la Secretariatul unității școlare, fie în  completarea formularului on-line, care este disponibil la adresa: https://www.cnpetrurares.ro/admitere clasa-a-v-a/admitere-clasa-a-v-a-2022-2023/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dacă la finalul etapei vor fi mai mulți elevi înscriși decât numărul de locuri aprobate, candidații vor  parcurge un test de departajare.

Acest test va fi susținut la disciplinele limba și literatura română și  matematică.

Elevii vor fi declarați înscriși pe cele 28 de locuri în ordinea descrescătoare a punctajului  obținut la acest test.

Nota minimă de promovare a testului de departajare, pentru ambele discipline, este  5,00. 

Testul de departajare la disciplinele limba și literatura română și matematică este programat pentru  sâmbătă, 18 iunie 2022, ora 10:00.

Elevii, având asupra lor certificatul de naștere/carnetul de elev vizat, se  vor prezenta la ora 9:30 însoțiți de un părinte.

Primul test scris va fi cel la limba și literatura română în  intervalul orar 10:00–11:00, urmează o pauză de zece minute și a doua probă scrisă scrisă va fi la  matematică în intervalul orar 11:10–12:10. 

Toate detaliile și documentele necesare se găsesc pe: https://www.cnpetrurares.ro/admitere-clasa-a-v%20a/admitere-clasa-a-v-a-2022-2023/

PUBLICITATE