Elevele Colegiului „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț, pe primele locuri la Olimpiada Națională de Protecție a Mediului

În perioada 24-28 aprilie 2017 a avut loc, la Colegiul Tehnic ”C. D. Nenițescu”, Baia Mare, Olimpiada Națională de Protecție a Mediului pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a. (59 elevi de la Colegii Tehnice și Licee Tehnologice din 32 județe)

Elevii Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț au avut rezultate remarcabile, obținând premiul I (Nechita Vasilica Sorina, clasa a XI-a) și premiul al II-lea (Spînu Ana-Maria, clasa a XII-a)

O bucurie imensa de la elevele Colegiului CARTIANU, Maria Spînu clasa a XII-a premiul II si Sorina Vasilica Nechita clasa a XI-a premiul I la Olimpiada Naționala Protecția mediului. FELICITĂRI SI SUCCES IN DRUMUL VIEȚII DE STUDENT! – a fost mesajul directoarei Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu”, Mariana Paleu

Felicitări elevelor, părinților și profesorilor îndrumători: Istrate Monica, Lupei Emilia, Paleu Mariana, Pârlea Eugenia!

 

PUBLICITATE