Elev al Colegiului Național „Petru Rareș”, locul II la etapa națională a Concursului „Mirunette English Competition”

Un elev al Colegiului Național „Petru Rareș” din Piatra Neamț s-a situat pe locul II la etapa finală a Concursului Național de limba engleză „Mirunette English Competition”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Claudiu Ladan, a recompensat cu un examen de limba engleză oferit de British Council, un troler de la eBagaje, un voucher în valoare de 500 de lei la clinica dentară Dent Estet și un bilet de avion.

În cadrul Concursului Național de limba engleză Mirunette English Competition, am obținut LOCUL 2 pe țara, după competiția finală ce a avut loc la București. Mulțumesc Mirunette pentru toate premiile oferite! Admir profesionalismul echipei, care s-a ocupat în detaliu de orice. Recomand din suflet atât concursul, cât și taberele din catalogul Mirunette! – a fost mesajul lui Claudiu Ladan

Marii castigatori ai celor doua tabere in Anglia oferite de Mirunette in cadrul Mirunette Language Competition – Editia 2017 – au fost desemnati joi, 1 Iunie 2017, in cadrul Festivitatii de Premiere organizate la Clubul Taranului, in incinta Muzeului National al Taranului Roman. Evenimentul a fost plin de emotii si toti finalistii au urcat pe scena pentru a-si primi diplomele si premiile in aplauzele parintilor, profesorilor si ale echipei Mirunette.

Concursul reprezinta o oportunitate pentru toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica cunostintele de limba engleza si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate in mediul international oferit de o tabara in Anglia! Mirunette Language Competition pune pentru al V-lea an la rand elevi din toata tara in fata unor probe variate ce le testeaza atat aptitudinile de comunicare in limba engleza, cat si spontaneitatea si imaginatia, motivandu-i sa castige. Cei mai multi participanti au sustinut cu aceasta ocazie primul lor interviu. Desemnarea castigatorilor a fost dificila avand in vedere competitia extrem de stransa, acest lucru sporind meritul finalistilor si mai ales al castigatorilor.

Castigatorii premiilor I vor beneficia gratuit de o tabara internationala de limba engleza vara aceasta, cu destinatia Marea Britanie. Astfel, Kara Medeea Sandru (categoria 10-13 ani) de la Scoala Tudor Vladimirescu din Targu Mures va merge in tabara de grup la University of Sussex, Brighton si Andreea Dicu (categoria 14-17 ani) de la Colegiul National “Ion Luca Caragiale” din Bucuresti va merge in tabara de grup la University College of London.

Locul II la categoria 10-13 ani a fost ocupat de Maria Cimpoca de la Liceul teoretic “Grigore Moisil”din Timisoara, iar la categoria 14-17 ani de Claudiu Ladan de la Colegiul National Petru Rares din Piatra-Neamt. Pentru locul III am avut cate 2 castigatori la fiecare categorie de varsta. La categoria 10-13 ani: Gabriela Porumb de la Scoala Gimnaziala „Duiliu Zamfirescu” din Focsani si Denisa Alui-Gheorghe de la  Liceul ,,Vasile Conta” din Targu Neamt. La categoria 14-17 ani: Iarina Chiciu de la Scoala gimnaziala “Alexandru Ioan Cuza” din Bacau si Darius Botusanu de la Colegiul National ”Nicu Gane” din Falticeni.

Festivitatea de Premiere s-a desfasurat la Clubul Taranului din incinta Muzeul National al Taranului Roman, iar Donuts Studio a sustinut concursul Mirunette intampinandu-i pe participanti cu gogosi delicioase.

Felicitari celor de pe podium si tuturor finalistilor pentru ambitia, perseverenta si curajul de care au dat dovada. Ca in fiecare an, comisia de evaluare a avut misiunea dificila de a alege castigatorii dintre multi elevi foarte bine pregatiti la limba engleza. Toti au demonstrat ca au cunostinte solide, creativitate si o atitudine dezinvolta!

Sunteti curiosi sa ii cunoasteti pe finalistii Mirunette Language Competition 2017? Va invitam sa accesati albumul foto aici.

Concursul National de limba engleza Mirunette Language Competition – editia 2017 a fost realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

PUBLICITATE