Eleganța și măiestria dansului sportiv revine la Piatra-Neamț în weekendul 15-16 iunie

Săptămâna viitoare, Sala Polivalentă din Piatra-Neamț va găzdui opt competiții internaționale de dans sportiv, organizate de Asociația Club Sportiv „Ray’s Dance” sub egida Federației Române de Dans Sportiv. Peste 400 de sportivi din România și străinătate sunt așteptați să participe la Piatra Open Championship și Cupa Moldovei.

Eleganța revine la Piatra-Neamț. Săptămâna viitoare, Sala Polivalentă va reuni sub cupola sa reprezentanții dansului sportiv mondial, dar și național.

Arta și măiestria celor care vor evolua pe ringul de dans în aceste zile vor face ca emoțiile să apară în ochii fiecăruia.

Asociația Club Sportiv „Ray’s Dance”, sub egida Federației Române de Dans Sportiv, organizează, în moderna Sală Polivalentă din Piatra Neamț, în perioada 15 iunie – 16 iunie 2024, opt competiții internaționale: WDSF Junior 2 Standard și Latino, WDSF Youth Standard și Latino, WDSF Rising Stars Standard și Latino, WDSF International Open Standard și Latino pentru adulți, în cadrul celei de-a V-a ediții a PIATRA OPEN CHAMPIONSHIP și CUPA MOLDOVEI.

Sunt așteptați să se înscrie peste 400 de sportivi atât din România, cât și din străinătate, având în vedere că anul trecut, un număr impresionant de perechi au evoluat atât în data de 30 septembrie 2023 – prima zi de concurs, cât și în data de 01 octombrie 2023 – a doua zi de competiție, atât la secțiunea Standard, cât și la secțiunea Latino, în cadrul competiției WDSF INTERNATIONAL STANDARD & LATIN-Romanian Dance Festival. Nu mai puțin de 349 de perechi de dansatori, adică un număr de 698 de sportivi, alături de 135 de fete solo și-au etalat coregrafiile, costumațiile și talentul în competițiile desfășurate. Acest lucru denotă faptul că 833 de sportivi au pășit pe parchetul pregătit special pentru ei în municipiul Piatra Neamț.

Sportivi din 20 de țări ale lumii au evoluat pe ringul de dans din Sala Polivalentă a municipiului Piatra Neamț: Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Republica China, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Georgia, Germania, Ungaria, Israel, Italia, Malta, Moldova, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Turcia, Ucraina și România iar 44 de cluburi de dans sportiv din România și-au înscris perechile de dansatori sau fete solo la linia de start a competiției. Astfel, pentru prima dată în Piatra Neamț și în județul Neamț, dar și în regiunea Moldovei, au fluturat steagurile celor 20 de națiuni ale lumii, arătând că municipiul Piatra Neamț poate deveni oricând polul dansului sportiv din lume.

Anul acesta sunt așteptați să îi susțină pe dansatorii sportivi toți nemțenii care vor dori acest lucru. Spectatorii sunt invitați să se alăture spectacolului de lumini, culoare, ritm și emoție.

Accesul în sală este gratuit, în limita locurilor disponibile, pentru toți locuitorii județului Neamț, atât sâmbătă cât și duminică, începând cu orele 16.30 la Galele finale ale competiției. Prezentarea cărții de identitate este obligatorie.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

PUBLICITATE