Ei sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Neamț

Consilierii județeni și-au votat, astăzi, cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Neamț. – Mădălina Ciubotaru (PRO România) și Dragoș Chitic (PMP).

Primul proiect pe ordinea de zi a ședinței a prevăzut alegerea vicepreședinților CJ Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, Alianța pentru Dezvoltarea Neamțului (PSD-PPUsl-ALDE) alături de PMP si Pro România a avut două propuneri: Dragoș Chitic și Mădălina Ciubotaru.

Au mai fost propuși: Cătălin Chiței de la Pro România și consilierul liberal Florin Hopșa (susținuți de USR și PNL)

După numărarea buletinelor de vot, Dragoș Chitic și Mădălina Ciubotaru au primit cele mai multe voturi.

Astfel, ce doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Neamț, aleși de noua majoritate (PSD-PMP-PRO) sunt:

  • Mădălina Ciubotaru (Pro România)

  • Dragoș Chitic (PMP)

Reamintim că PNL Neamț a ajuns în situația penibilă ca, dintr-o majoritate pe care o credea sigură la Consiliul Județean Neamț, să nu-și poată pună vicepreședinți.

După ce PNL USR, Pro România și PMP s-au înțeles ca în următorii 4 ani să facă alianță majoritară la Consiliul Județean, se pare că planul nu a ieșit deloc în favoarea liberalilor.

Liderul Pro România anunțase în urmă cu aproximativ două luni că PNL nu a respectat înțelegerile stabilite în alianță și se retrage (vezi articolul AICI)

De atunci, Mugurel Cozmanciuc, șeful liberalilor nemțeni, nu a reușit să închege o alianță în jurul lui.

Jocurile politicianiste ale acestuia și promisiunile neonorate au făcut ca celelalte formațiuni politice, cu care trebuia să facă majoritate, să se retragă și să meargă pe mâna lui Ionel Arsene.

Încă o dată spunem, dacă Ionel Arsene a câștigat alegerile la Neamț și a reușit să facă și majoritate la CJ Neamț se datorează în mare măsură lui binomului Țapu-Cozmanciuc, care îngroapă definitiv PNL-ul la Neamț.

PUBLICITATE