Efectul Godină la Piatra Neamț. Un polițist local scoate la iveală cazuri grave de corupție


Acuzații grave asupra consilierului juridic din primărie dar și a conducerii Poliției Locale din Piatra Neamț sunt făcute tocmai de un polițist local, pe pagina acestuia de Facebook. Pârțog Ioan lucrează în Poliția Locală din 2008 iar din 2014 a început un adevărat război asupra anumitor fapte de corupție care se întâmplă în interiorul instituției. (Exemplu 1 / Exemplu 2)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

12705242_10205858085391153_8405652442421003311_n„Având în vedere ultimile evenimente din interiorul Politiei Locale Piatra-Neamt prin intermediul paginii personale voi face publice cateva aspecte din interiorul acestei institutii.
In 2014 am sesizat atat organele abilitate cat si noua conducerea a Politiei Locale Piatra-Neamt despre anumite fapte de coruptie din interiorul institutiei. Din acel moment s-a inceput o campanie fara precedent impotriva mea prin tot felul de inscenari cum ar fi sustragerea de documente din interiorul institutiei si plasarea lor in autoturismul de serviciu, plasarea de bani, furtul agendei personale cu scopul de a-mi inscena o fapta penala. De asemenea cautarea unor baieti de catre directorul executiv pentru a-mi aplica o corectie corporala, sicanarea in trafic de catre persoane necunoscute sunt doar cateva din instrumentele folosite de acest director executiv contra mea. Vazand ca toate aceste nu au dat rezultate a impus Comisiei de Disciplina depunerea unei plangeri penale contra mea fara a aduce acestora la cunostinta faptul ca ceea ce le-a impus face obiectul unui dosar de cercetare penala aflat pe rol. Binenteles la punerea in aplicare a acestui plan s-a folosit de consilierul juridic al Consiliului Local Piatra-Neamt dl.Dragos Stefan care nu este strain de faptele de coruptie din cadrul institutiei. Dar sa enumeram cateva din ele: concursuri aranjate, promovari ilegale in clasa si multe altele care sub privirea ingaduitoare a consilierului juridic au fost puse in aplicare.
Domnilor colegi din Comisia de Disciplina aveti cunostinta de prevederile art. 296 Noul Cod de Procedură Penală, care prevede depunerea plangerii in termen de 3 luni de cand s-a luat la cunostinta de savarsirea faptei?
Au trecut un an si 5 luni de atunci, ce ati facut in acest timp?
Domnule Presedinte al acestei comisii se pare ca ati cedat nervos in fata presiunilor facute de catre director.
Am observat un lucru,acest domn director fara caracter va fortat sa depuneti aceasta plangere pentru a nu-si asuma responsabilitatea.
De ce nu a depus el aceasta plangere?
Mai nou s-a sugerat agentilor de la rutiera, voalat dealtfel, renuntarea la aplicarea de sanctiuni pe oprirea interzisa inaintea alegerilor, lucru care printr-o simpla comparatie cu 2015 aceeasi perioada, ianuarie si februarie se vede in mod clar, numarul sanctiunilor a scazut simtitor.
Acum intreb? de ce? pentru functie?
Domnule director daca pana acum ati reusit sa evitati legile cu ajutorul pilelor si relatiilor pe care le detineti va aduc la cunostinta faptul ca acestea s-au epuizat.
Sunt constient ca veti intensifica hartuirile, inscenarile dar pot sa va asigur de un singur lucru…..pana aceasta institutie nu va functiona in interesul cetateanului, pentru ca pana la urma pentru asta a fost creata, si nu administrata ca un bun propriu voi continua sa dezvalui toate ilegalitatile constatate atat public cat si organelor de cercetare penala.” – a scris Ioan Pârțog pe pagina de Facebook

Mai multe de atât, acesta a declarat, tot prin intermediul paginii de Facebook că „Azi 18.02.2016 am adus la cunostinta D.N.A. Bacau printr-o adresa oficiala implicarea consilierului juridic Dragos Stefan in ceea ce priveste concursurile si promovarile ilegale in clasa si incercarea acestuia de a musamaliza impreuna cu seful Politiei Locale Piatra-Neamt ilegalitatile din institutie.”

PUBLICITATE