Echipa PNL Neamț, alături de „Echipa Câștigătoare”

Filiala Neamț a PNL face parte din „Echipa Câștigătoare”, după alegerea premierului Florin Cîțu ca președinte al partidului.

Echipa PNL Neamț a fost la înălțime și cu o extrem de largă majoritate a votat Florin Cîțu președinte, a transmis liderul PNL Neamț, George Lazăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De altfel, Cîțu a fost candidatul puternic susținut de majoritatea aleșilor locali (inclusiv filiala PNL Neamț – vezi articol AICI), de președintele României Klaus Iohannis, precum și de miniștrii guvernului PNL.

Vă mulțumesc dragi colegi liberali, vă mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru implicare și pentru întregul efort din cele două zile ale Congresului PNL.” – a fost mesajul transmis de președintele PNL Neamț

Totodată, acesta a transmis și imagini cu membrii filialei Neamț alături de noul președinte al Partidului Național Liberal, Florin Cîţu.

Reamintim că aproape 5.000 de delegați au votat viitorul Partidului Național Liberal și au ales între Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu.

După numărarea voturilor, premierul Florin Cîțu a câștigat alegerile cu aproximativ 60% (2.878 de voturi primite de Cîțu față de 1.898 de voturi obținute de Orban).

PUBLICITATE