E-on vă oferă un cadou de Crăciun cu un click! Mai sunt 300 de șanse, după ordinea înscrierii

Acoperire E.ON RomaniaCum functioneaza?
Foarte simplu: trebuie doar sa ai un cont de facebook, să știi numele și adresa celor cărora vrei să le dăruiești. Ideal și un cod de client E.ON, să poată fi găsiți mai repede. Campania pune la bataie 185.000 de kwh, care vor ajunge la cele 800 de familii, fară nicio altă condiție decât ordinea înscrierii de către cunoscuți sau prieteni – și bineînțeles să fie clienți E.ON. Mai mult, pentru 10 dintre aceștia există un ajutor mai consistent: gratuitate pe un an (în limita a 2500 de kwh)!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aveți link-ul direct unde puteți să faceți înscrierea chiar acum -> www.facebook.com/daruiestelumina

scrisoareKilowații au fost adunați în 800 de pachete a câte 200 de kwh fiecare, care în medie reprezintă consumul lunar al unei gospodarii. Practic, donația se va realiza prin intermediul facturii lunare a abonatului. Toată cantitatea e donată de E.ON Energie Romania și nu presupune nici un cost din partea donatorului. Doar câteva minute și bunăvoință!

Campania se desfasoara între 16 – 31 decembrie 2015.

brad-2Fiecare din utilizatorii care accesează aplicația trebuie să scrie o scurtă poveste a cazului respectiv, iar persoana pentru care se solicită ajutorul îl va primi, dacă informațiile redate sunt reale și poate fi identificată în baza de date a abonaților E.ON.

ATENȚIE!
Nu este nevoie sa fii abonat E.ON ca să faci o propunere de donație, însă este nevoie sa fii abonat pentru a o putea primi. E.ON Romania va verifica doar dacă persoana recomandată în aplicație este client E.ON, respectiv dacă numele, adresa și codul de client sunt corecte. Donația se va realiza apoi în ordinea înscrierilor, până la epuizarea celor 800 de pachete. Sunt peste 3 milioane de persoane în Ardeal și Moldova, clienți ai E.ON Energie Romania.

Campania „Daruiește Lumina Crăciunului” este cea din urma campanie dintr-o serie de proiecte și acțiuni programate pentru 2015, an în care compania E.ON Romania marcheaza 10 ani de prezență pe piața de energie din România.

PUBLICITATE