Dus la închisoare după ce a fost prins mort de beat, la volan, în Piatra-Neamț

Ieri, 1 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul au depistat, pe raza municipiului Piatra Neamț, un bărbat de 42 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, la data de 10 mai 2018, bărbatul a condus  un autoturism pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamț, având o îmbibaţie alcoolică de 1,60 grame la mie alcool pur în sânge.

Tot ieri, 1 iulie, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Poiana Teiului au depistat pe raza localității Ceahlău un tânăr de 32 de ani, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Pe numele acestuia Judecătoria Bicaz a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 8 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

PUBLICITATE