După o ceartă cu nevasta, un bărbat bine băut a plecat la graniță să lupte în Ucraina!

Războiul din Ucraina pornește ambiții de nestăvilit! După ce a consumat câteva pahare de alcool, un sucevean s-a certat cu soția și apoi a plecat de acasă hotărât să treacă granița pentru a lupta în Ucraina. 

Suceveanul s-a deplasat cu mașina spre Vama Siret, iar în momentul în care a prezentat actele pentru trecerea în Ucraina, polițiștii au putut să vadă că românul era bine băut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta le-a povestit polițiștilor că s-a certat cu soția și este hotărât să se înroleze în armata Ucrainei. Când i s-au cerut actele, nu mare le-a fost mirarea polițiștilor să constate că suceveanul nu avea nici permis de conducere.

A fost pus să sufle în etilotest și apoi a fost condus pentru prelevarea de probe în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cum dorința de a merge la război, ardea puternic în sufletul omului, bărbatul i-a întrebat pe polițiști dacă poate merge pe front după proba de sânge, iar ulterior va reveni.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis, relatează mesajul.ro.

PUBLICITATE