După ce au băut la petrecerea de Sf. Nicolae, doi tineri au intrat cu mașina într-un copac

UPDATE: Comunicatul Poliției

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În seara zilei de 06.12.2015, în jurul orei 20.10, pe DJ 157A în interiorul localităţii Dulceşti, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 21 de ani, din Dulcești conducea un autoturism pe DJ 157A, având direcţia de deplasare către DN15D, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-un segment de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerului din dreapta față, un tânăr de 17 ani, din Dulcești.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a stabilit că nu purta centura de siguranţă în momentul producerii accidentului.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Petrecerea de Sfântul Nicolae s-a terminat la spital pentru doi tineri(șoferul – 21 ani, pasagerul din dreapta – 16 ani) din comuna Dulcești, județul Neamţ. Au băut până n-au mai ştiut de ei şi apoi au ieşit la o plimbare cu maşina. Pe o şosea umedă și acoperită de ceaţă, în primul viraj șoferul a pierdut controlul volanului și au intrat într-un pom. Însă nu condițiile meteo și nici șoseaua nu au fost cauza accidentului, ci consumul de alcool. Șoferul s-a ales cu șoldul și câteva coaste rupte iar prietenul acestuia a intrat în comă din cauza alcoolului după spusele medicilor.

PUBLICITATE