După ce a terminat de asfaltat str. Izvoare, Chitic comentează meciurile de la Euro 2021

Fostului primar al municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, actualmente vicepreședinte al CJ Neamț, îi lipsesc foarte mult like-urile și comentariile de pe Facebook care în vremurile bune erau cu sutele.

Cel puțin asta se înțelege din ultima postare în care vicele CJ preia și distribuie un comentariu de la meciul Danemarca – Finlanda (suspendat pentru câteva ore din cauza tristului eveniment în care Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren din cauza unei crize cardiace).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Și nu doar aceasă pstare devoalează faptul că îi este dor de vremurile de altă dată, ci și micile comentarii pe care și le face la postări din urmă cu câțiva ani pentru a apărea pe news feedul prietenilor de pe Facebook.

Dacă suferă atât de crunt după likeuri, îi recomandăm lui Dragoș Chitic să se deplaseze pe strada Izvoare din Piatra-Neamț și să o repare. Nu de alta, dar strada se află în administrarea Consiliului Județean Neamț, mai exact în atribuțiile sale de vicepreședinte.

Îi garantăm un număr maxim de likeuri din partea celor care zi de zi își distrug mașinile circulând pe acel sector de drum. În perioada în care a fost primar nu a contenit să atace într-una CJ Neamț pe seama faptului că strada Izvoare este plină de gropi. Astăzi însă, când este factor de decizie, tace…chitic.

PUBLICITATE