După ce a condus orașul 4 ani, „familia” Gavrilescu-Chitic mai vrea un mandat

Astăzi s-a oficializat „mariajul” dintre Dragoș Chitic, primarul care până mai ieri era liberal și vechiul lui partener și „colaborator”, Bogdan Gavrilescu.

Cei doi și-au început o fructuoasă colaborare încă din 2016, de pe vremea când Dragoș Chitic a fost ales primar, iar Gavrilescu viceprimar. Astăzi sunt oficial în aceeași barcă politica, cea a PMP-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Venirea lui Chitic în PMP nu a surprins foarte tare, pentru că a mai trecut pe acolo în urmă cu câțiva ani. Și nici faptul că este condamnat la închisoare cu suspendare în prima instanță nu are vreo importanta deosebită pentru organizația respectivă.

Practic, acesta intră în echipa PMP Piatra-Neamț unde se va întâlni în calitate de coleg de partid cu câțiva „băieți deștepți”, care în ultimii 6 ani au „muls” banii publici ai municipiului Piatra-Neamț.

PMP alături de Chitic va avea șansa să depășească PNL la alegerile locale din acest an și asta i se datorează șefului liberalilor, Mugurel Cozmanciuc, cel care a făcut praf cele mai importante organizații PNL din Neamț: Roman și Piatra-Neamț.

PUBLICITATE