Duminică neagră pe şoselele din Neamț: Încă două accidente

Încă două accidente au avut loc în astăzi (19 august) pe șoselele din județul Neamț. Ambele evenimente rutiere s-au petrecut în jurul orei 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, un accident rutier a avut loc în localitatea Dumbrava Roșie. Conform ISU Neamț, pompierii au intervenit într-o misiune de curățare căi publice (scurgeri de ulei) în urma unui accident rutier (tamponare) în zona Happy Land.

Se pare că ar fi vorba despre un impact între două autoturisme în urma căruia ar fi rezultat două victime cu leziuni ușoare.

La aceași oră, un alt accident rutier a avut loc în localitatea Tașca, pe DN 15. Din primele informații oferite de IPJ Neamț, în urma accidentului a rezultat o victimă (o femeie rănită grav). Polițiștii fac cercetări la fața locului.

Reamintim că alte două accidente rutiere au avut loc astăzi, 19 august, în localitățile Pluton (comuna Pipirig) și Petricani, în decurs de o oră.

În prima intervenție, la ora 16:40, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui accident rutier în localitatea Pluton.

Din primele informații, este vorba despre un autoturism răsturnat. Conform ISU Neamț, a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carsabilă și a trecut peste șanțul de pe marginea drumului. În autoturism se afla o singură persoană, de sex feminin, care nu a necesitat îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul ISU Neamț pentru a asigura măsuri P.S.I. (prevenire și stingere a incendiilor)

O oră mai târziu, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui accident rutier în localitatea Petricani.

Pompierii din cadrul ISU Neamț  au intervenit pentru descarcerarea unei victime, după ce un autoturism a intrat într-un copac.

PUBLICITATE