Duminică, 13 august, zi cu 5 intervenții pentru pompierii nemțeni

Duminică, 13.08.2017, la ora 00:46, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o moară dezafectată în comuna Bicaz Chei, Sat Bicaz Chei.
Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 5 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și 1 autospecială de stingere din cadrul SVSU Bicaz Ardelean.
În urma evenimentului au ars: clădirea confecționată din lemn acoperită cu draniță pe o suprafață de 70mp, 1 cântar, 4 roți de lemn, 1 covată, 2 benzi transportoare.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,, Folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu ”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Duminică, 13.08.2017, la ora 08:04, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui accident rutier (tractor răsturnat cu o persoană încarcerată) în comuna Mărgineni, sat Hoisești. La fața locului s-au deplasat: 5 pompieri militari cu 1 autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD cu medic, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma accidentului conducătorul auto al tractorului a fost descarcerat și declarat decedat, ca urmare a unor leziuni incompatibile cu viața. A doua persoană aflată în tractor a necesitat îngrijiri medicale fiind transportată la UPU din cadrul Spitalului Județean Neamț.

Duminică, 13.08.2017, la ora 15:34, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre imobilizarea unui cal într-un cămin de alimentare cu apă din comuna Gârcina, sat Cuejdiu. La fața locului s-au de plasat în vederea salvării animalului: 4 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Duminică, 13.08.2017, la ora 16:46, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Girov, Sat Căciulești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 4 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars: 3 hectare vegetație uscată.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,, Folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu ”.

Duminică, 13.08.2017, la ora 18:49, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o anexa gospodărească în comuna Bârgăuani, Sat Bahna Mare. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 9 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars: grajdul construit din cărămidă, acoperișul pe o suprafață de 80 mp, magazie lemne construită din lemn acoperită cu tablă pe o suprafață de 20 mp, 15 mc lemn de foc, 1 polizor, 1 moto coasă, 10 păsări, 15 stupi din lemn și o alată magazie din lemn acoperită cu tablă pe o suprafață de 15 mp.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,Foc deschis în spații deschise ”.

PUBLICITATE