Drum blocat în județul Neamț din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi

Probleme pe drumurile din județul Neamț, ca urmare a fenomenelor meteo periculoase din ultimele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ACTUALIZARE (ora 13:10) Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Neamţ, circulaţia rutieră pe DN17B Poiana Largului – Vatra Dornei a revenit la normal. Din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi pe carosabil, drumul fusese blocat la km 56+300 de metri, în zona localităţii Roşeni.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi pe carosabil, circulaţia rutieră pe DN17B Poiana Largului – Vatra Dornei este întreruptă la km 56+300 de metri, în zona localităţii Roşeni, în judeţul Neamţ. – notează o informare a Poliției Române publicată astăzi, 29 iulie, în jurul orei 12:00.

Conform ISU Neamț, un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție cu 4 subofiteri de la Garda II Poiana Teiului a intervenit pentru îndepărtarea unui copac cazut pe drumul care duce la mănăstirea Petru Vodă.

Pe DN 15 km 237 +877 (localitatea Bistricioara) excavat canal podeț amonte cu buldoexcavator. – informează purtătorul de cuvânt al Prefecturii Neamț.

PUBLICITATE