Drogați sau fără permis la volan, pe drumurile din Neamț

Azi-noapte, în jurul orei 3:50, polițiștii nemțeni au depistat în trafic un tânăr de 26 de ani, din Gârcina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 12C, în localitatea Bicazu Ardelean.

Întrucât manifesta un comportament nefiresc, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă la amfetamină și metamfetamină.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

Astfel, acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe având permisul de conducere suspendat.

Ieri, 12 aprilie, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gâdinți au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Piatra-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 15, în localitatea Pângărați.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul are permisul de conducere reținut, neavând drept de a conduce din data de 10 septembrie 2022.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în trafic un bărbat, de 32 de ani, din Roznov, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Piatra Șoimului.

Procedând la efectuarea de verificări în bazele de date s-a constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea mopedul nu era înregistrat la nicio unitate administrativ teritorială.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere.

PUBLICITATE