Dragoș Chitic – noul primar al municipiului Piatra Neamț (peste 60% din secții)


Primarul interimar Dragoș Chitic a obținut peste 35 % dintre voturile valabil exprimate, conform numărătorii paralele realizată de PNL în cele 75 de secții de votare din Piatra Neamț. Pe locul doi se clasează candidatul PSD+UNPR, Liviu Harbuz, care a întrunit 27%. Pe poziția a treia se situează deputatul Cătălin Drăgușanu, candidat al ALDE, care a obținut peste 14%, urmat de Laurențiu Dulamă cu peste 6%

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru Consiliul Local Piatra Neamț, PNL a obținut peste 30 %, alianța PSD+UNPR are 29 %, iar ALDE are 10%. De asemenea, PMP a obținut peste 9%.

După numărarea rezultatelor din 46 secții de votare (peste 60 %), Dragoș Chitic a câștigat primăria municipiului Piatra Neamț. Diferența este de aproape 2000 voturi. Și mai important este că Dragoș Chitic are voturi cât Harbuz și Drăgușanu la un loc.

Avansul creşte simțitor şi în extrem de puținele secții unde a câştigat Harbuz, diferența a fost de 10-15 voturi. De partea cealaltă, Chitic a câştigat detaşat cu minim 50 de voturi pe fiecare secție!

Dragoș Chitic – 7150 voturi
Liviu Harbuz – 5190 voturi
Cătălin Drăgușanu – 1997 voturi

Lupta la Consiliul Local este strânsă, principalele partide fiind PNL și PSD+UNPR

Vom reveni cu rezultatele finale!

 

PUBLICITATE