Dragoș Chitic a lansat o invitație la consultări către liderii grupurilor politice


13509843_10154331840969743_256431303_oAstăzi, 24 iunie, a avut loc ședința de validare a Consiliului Local Piatra Neamț. Pentru a fi legală ședința de constituire trebuiau să se prezinte două treimi din numărul de consilieri aleși la alegerile din 5 iunie, adică minim 16. La ședința de astăzi au participat doar 14 (cei de la PSD+UNPR, ALDE și PMP) iar reprezentantul Prefecturii a decis ca ședința să fie reprogramată, cel mai probabil pentru data de 28 iunie, ora 10:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mandatat de votul cetățenilor din Piatra Neamț, din data de 5 iunie 2016, primarul ales al municipiului Dragoș Chitic a lansat vineri, 24 iunie, o invitație la consultări către liderii grupurilor politice din Consiliul Local, dar și către persoanele propuse pentru funcțiile de viceprimar înainte de constituirea noului Consiliul Local.

dragos chitic”Dincolo de jocurile politicianiste, consider că cel mai important este interesul cetățeanului. Drept urmare, înainte de constituirea noului Consiliu Local al municipiului Piatra Neamț, în urma anunțului că PSD – UNPR – ALDE și PMP vor forma o majoritate, consider că este imperios necesar să avem un dialog. În calitate de primar ales sunt interesat în primul rând de viitorul municipiului Piatra Neamț, de aceea invit liderii grupurilor politice din Consiliul Local, PSD, UNPR, ALDE și PMP, la o întâlnire pentru a discuta pe marginea proiectelor pe care le-au pregătit pentru cetățeni și pentru oraș. Este nevoie de un dialog lucrativ, în cadrul căruia să abandonăm haina politică, și să discutăm pe proiecte ca să ne asigurăm că în următorii  4 ani vom pune cu toții umărul la dezvoltarea orașului Piatra Neamț, așa cum ne-au mandat cetățenii prin votul din data de 5 iunie”, a declarat Dragoș Chitic.

Discuțiile se vor desfășura în cel mai scurt timp, în funcție de răspunsul liderilor grupurilor politice din Consiliul Local, dar și de cel al persoanele propuse pentru funcțiile de viceprimar. Primarul Dragoș Chitic este convins că vor răspunde pozitiv invitației pentru că aceștia au declarat că acțiunile lor sunt motivate de dezideratul de a face ce este mai bine pentru cetățeni.

”Cred în puterea dialogului și că dincolo de convingerile politice suntem obligați să acționăm în interesul cetățenilor.  Așa că este timpul să renunțăm la declarații pompoase și să stăm la masă ca să discutăm pe proiecte”, a mai completat Dragoș Chitic.

PUBLICITATE