Dragoș Chitic, despre Cozmanciuc: Știu bine ce oferă! La jocurile politice murdare spun nu!

Prin intermediul unei postări pe Facebook, fostul primar Dragoș Chitic îi dă o replică șefului PNL Neamț, ieșeanul Mugurel Cozmanciuc, referitor la majoritățile și înțelegerile politice care urmează să se facă în perioada aceasta.

Dragoș Chitic, cu bune și cu rele, este omul care l-a cunoscut cel mai bine pe ieșeanul Mugurel Cozmanciuc, încă din 2014, când fostul aghiotant a lui Relu Fenechiu a fost trimis la Neamț să preia filiala liberală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fostul primar al municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, a reprezentat ceva pentru Mugurel Cozmanciuc cât timp el a adus voturi.

Atât pentru alegerile prezidențiale din 2014, pentru localele si parlamentarele din 2016, pentru europarlamentarele si prezidențialele din 2019.

Când Dragoș Chitic nu a mai reprezentat o opțiune pentru Mugurel Cozmanciuc, a fost dat de o parte.

Și nu numai dat de o parte, ci și împroșcat cu noroi atât de Cozmanciuc, cât și de senatorul Țapu, un alt personaj care s-a bucurat susținerea lui Chitic când acesta era locomotivă de voturi la Piatra-Neamț.

Ne întrebăm, pe drept cuvânt, câte voturi ar lua, pe persoană fizică, Mugurel Cozmanciuc sau Eugen Țapu-Nazare dacă ar candida independenți?

Nu știm dacă ar reuși să iasă măcar consilieri locali în Piatra-Neamț. Cu toate astea, cei doi conduc partidul la nivel județean și beneficiază de statutul de parlamentari de pe urma primarilor și a organizațiilor locale care aduc voturi la partid.

Revenind la postarea lui Dragoș Chitic de astăzi, aceasta oferă o imagine de ansamblu, din partea unui om avizat, a ceea ce înseamnă o negociere sau o înțelegere cu Mugurel Cozmanciuc:

Campaniile electorale sunt și competiții ale caracterelor. Unii, la acest capitol, au pierdut rușinos, clasându-se pe ultimile locuri. Deși alegerile s-au încheiat văd că mizeriile continuă.
Citesc că domnul Cozmanciuc a declarat că nu dorește să negocieze cu mine deși nu i-a cerut nimeni asta și nici nu îmi doresc nimic de la dumnealui. Știu bine ce oferă! Niciodată n-a știut să piardă și nu a învățat nici acum. Tot timpul alții sunt cei vinovați.
Într-o societate normală negocierile politice nu se fac pe persoană fizică, se fac între partide, în interesul comunităților.
La jocurile politice murdare ramân consecvent, spun nu.
Un weekend minunat!” – se arată în postarea fostului primar Dragoș Chitic.
PUBLICITATE