Dovada că PSD i-a mințit pe cei din Piatra-Neamț


PSD a ales să manipuleze și să mintă electoratul din Piatra-Neamț iar dovada o avem în urma ședinței de consiliu local, de astăzi (9 decembrie). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe scurt:
1. PNL a ieșit cu propunerea de a stopa „japca” de la Parking prin scăderea prețului de parcare.
2. PSD, a avut o reacție de campanie și a ieșit în spațiul public cu o <gogoașă electorală>: Am consultat niște specialiști și vrem să scădem prețul de parcare cu 60%.
3. PNL a spus „DA” și a convocat ședință pentru a vota scăderea prețului de parcare cu 60%.
4. La ședința de astăzi, 9 decembrie, alianța PSD+PMP+ALDE A CHIULIT de la ședința de Consiliu Local.

dsc_0475„Frăția PSD+PMP+ALDE a demonstrat astăzi că nu îi pasă de pietreni.
Așa cum am anunțat la începutul aceste săptămâni, grupul consilierilor PNL Piatra Neamț a convocat ședința extraordinară a Consiliului Local pentru astăzi vineri 9 decembrie 2016. Ședința a avut un singur proiect pe ordinea de zi, reducerea prețului parcărilor de reședință cu 60%, pentru ca populația orașului Piatra Neamț să poată plăti cât mai puțin.

Consilierii din alianța PSD+PMP+ALDE au preferat să stea acasă, în loc să susțină un proiect în favoarea pietrenilor. Ar fi putut vota împotrivă sau s-ar fi putut abține, dar trebuiau să fie prezenți la ședință, din respect pentru cei care i-au ales. Astăzi au demonstrat, încă o dată, că folosesc instituțiile dsc_0470statului după bunul plac pentru a servi jocurilor politice și intereselor de partid.

Alianța PSD+PMP+ALDE a lansat promisiunea populistă de reducere a prețul parcărilor de reședință cu 60%, iar astăzi, când ar fi trebuit să-și onoreze cuvântul dat în fața pietrenilor, s-au ascuns.

Grupul consilierilor PNL Piatra Neamț va continua demersurile pentru ca pietrenii să plătească un preț corect pe locul de parcare, iar banii încasați să fie folosiți de către municipalitate în interesul cetățenilor.” – au declarat consilerii PNL Piatra-Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE