Două victime în accidentul de sâmbătă, cu 5 mașini implicate. Vezi comunicatul IPJ Neamț

În ziua de 18 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au intervenit pentru salvarea de vieți și cercetarea la fața locului în cazul unui accident produs în intersecția drumurilor DJ 156A cu DJ 157.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 62 de ani conducea un autoturism, în regim de taximetrie, pe DJ157, având direcția de mers Piatra Neamţ spre Mărgineni, ajuns în intersecţia cu DJ156A, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, compus din autoutilitara specializată pentru transport auto, ce tracta o platformă pentru transport auto și care se deplasa din direcţia Roznov-Târgu Neamţ.

Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un autoturism staționat, iar autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto, care au fost transportaţi la Spitalul jud. Neamţ – U.P.U. în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, în afara vehiculelor implicate direct în coliziune, a mai rezultat şi avarierea unui autovehicul transportat pe platforma autoutilitarei.

Doar conducătorul autoutilitarei, bărbatul de 31 de ani, din Suceava, a putut fi testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Față de celălalt conducător auto se va stabili dacă se afla sau nu sub influența alcoolului, în urma analizelor toxicologice de sânge.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vezi fotografii de la accident – AICI

PUBLICITATE