Două tinere din Neamț, date dispărute (FOTO)

Două tinere din județul Neamț sunt date dispărute potrivit Inspectoratului General al Poliției Române.

BISOC ADINA ELENA

  • Data nașterii: 11-05-2001
  • Domiciliat în: Sabaoani, jud. NEAMT, ROMANIA
  • Locul disparitiei: Sabaoani, jud. NEAMT, ROMANIA

La data de 28.06.2020, ora 09.00, s-a prezentat la Postul de Politie Sabaoani, numita Bisoc Mihalea din sat/com. Sabaoani, jud. Neamt care reclama faptul ca fiica sa Bisoc Adina Elena a plecat voluntar de la domiciliu in seara zilei de 26/27.06.2020, in intervalul orar 22.30-09.00 si nu s-a mai intors.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Semnalmentele persoanei: Inaltime 1,73 m, greutate 55 kg, corpolenta slaba, fata ovala, par saten drept cu breton, frunte verticala, piele alba, ochi caprui mari, nas drept cu nari lipite,urechile mijlocii,buzele medii,barbia mijlocie, gura normala cu comisuri orizontale, dantura completa mare, maini normale si slabe, picioare normale si slabe,fara tatuaje, semne particulare operatie de apendicita.

La momentul disparitiei, nu este cunoscuta vestimentatia purtata de Bisoc Adina Elena, se stie doar faptul ca este incaltata cu o pereche de adidasi din panza cu siret, de culoarea roz, marimea 39.

Asupra sa mai are o geanta de dama din imitatie de piele, de culoare neagra, cu doua bretele in care se afla cartea de identitate, impreuna cu obiectele pentru machiaj.

NEGRU MADALINA

  • Data nașterii: 05-07-1999
  • Domiciliat în: Tolici, jud. NEAMT, ROMANIA
  • Locul disparitiei: Tolici, jud. NEAMT, ROMANIA

La data de 28.06.2020, in jurul orelor 15:53, lucratorii SPR 14 Politie rurala Urecheni, au fost sesizati prin 112, de catre Negru Rodica din satul Tolici, comuna Petricani, judetul Neamt (care locuiește fara forme legale pe raza mun. Arad), cu privire la faptul ca fiica sa Negru Madalina in varsta de 20 de ani, inaltime 1,58, parul de lungime medie,culoare roscat, a plecat in mod voluntar la data de 20.06.2020 din locuinta sa din satul Tolici si nu s-a mai intors.

Din verificarile efectuate s-a stabilit ca Negru Madalina in perioada 06.06.- 20.06.2020, a fost carantinata impreuna cu concubinul Buhaciuc George din comuna Hanesti, judetul Botosani, in centru de carantina din cadrul Liceului Economic Piatra Neamt

La data de 20.06.2020, a fost cu un taxiu la locuinta din satul Tolici si dupa unele discutii cu sora sa Negru Alisa a plecat fara a da detalii unde va merge, aceasta fiind imbracata cu o rochie de culoare alb cu negru, avand in picioare adidas de culoare alb.

Numita Negru Madalina nu detine asupra sa vreun telefon mobil .

PUBLICITATE