Două scandaluri, aplanate ieri de jandarmi în Roman și Târgu Neamț


Joi 12 mai a.c., în jurul orei 15.30, jandarmii romaşcani au fost solicitaţi de către medicul de gardă la C.P.U. Roman, reclamând că a fost ameninţat de către doi bărbaţi, U.F., de 47 de ani şi L.M., de 36 de ani, ambii din Roman, ce s-au prezentat la Spital cu un copil ce ingerase clor.
Supăraţi că medicul aflat de serviciu nu a tratat preferenţial problema prezentată de aceştia i-au adresat injurii şi l-au ameninţat cu acte de violenţă, fără a-l agresa.
Jandarmii romaşcani au aplanat conflictul şi au întocmit documente procedurale de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 206 C.P.
Documentele procedurale de sesizare au fost predate la Poliţia Mun. Roman, pentru continuarea cercetărilor şi luării măsurilor legale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Joi 12 mai a.c., în jurul orei 19.00, jandarmii târg nemţeni au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit între doi bărbaţi aflaţi pe o terasă a unui bar din centrul Oraşului Târgu Neamţ.
N.V., fiind sub influenţa alcoolului a fost lovit cu pumnii în faţă de către A.C., de 57 de ani, din Târgu Neamţ, între cei doi fiind un conflict spontan.
Au fost întocmite documente procedurale de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193 C.P. Documentele procedurale de sesizare şi agresorul au fost predate la Poliţia oraşului Târgu Neamt, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Comunicat IJJ Neamt

PUBLICITATE