Două posturi scoase la CONCURS de compania ApaServ Neamț

Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea, pe durată determinată, a unui post de referent relaţii cu publicul – nivel 1 în cadrul Serviciului Relaţii Clienţi – Call center la Piatra Neamt

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie şi CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 09.08.2018 orele 14.00, urmând ca în aceeaşi zi, până la orele 16.00 să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.

Mai multe detalii – AICI

Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea unui post de Instalator în cadrul Serviciului Producţie-Contorizare, pentru Zona Est Roman.

Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 03.08.2018, orele 12.00 urmând ca până la orele 16.00 ale aceleiaşi zile să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.

Mai multe detalii – AICI

PUBLICITATE