Două persoane reținute după ce au bătut un tânăr din Neamț

Polițiștii nemțeni au reținut doi tineri din Iași după ce aceștia au agresat fizic un tânăr din Neamț pe fondul unui conflict spontan. Incidentul a avut loc pe un drum public, iar autoritățile au deschis dosar penal.

„La data de 22 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați cu privire la faptul că, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Crăcăoani ar fi fost agresat fizic de persoane necunoscute, pe un drum public din Crăcăoani.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data de 22 iunie a.c., în jurul orelor 00:30, în timp ce un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Crăcăoani, se afla pe un drum public din localitatea Crăcăoani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele, de doi tineri în vârstă de 22, respectiv 18 ani, din localitatea Moțca, județul Iași.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cei doi tineri din Iași au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

PUBLICITATE