Două luni de lucrări în cartierul Văleni din Piatra-Neamț

În cartierul Văleni sunt în desfășurare în această perioadă lucrări complexe pe străzile Ion Sergentu și Aleea Brazilor și, totodată, în Lunca Bistriței. – anunță reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț

Pe strada Ion Sergentu se execută lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu apă, pe o lungime de 411 metri liniari. Segmentul de rețea nou creat va deservi 45 de proprietăți din zonă care nu au beneficiat până acum de apă curentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă se va continua cu asfaltarea străzii.

Tot în Văleni, pe Str. Aleea Brazilor, s-au finalizat lucrările la canalizarea pluvială și, în prezent, se toarnă primul strat de asfalt pe o lungime de 260 metri liniari.

În aceeași zonă se lucrează la construirea unui canal de beton pentru regularizarea albiei Pârâului Țiganului, în paralel, executându-se lucrări de decolmatare necesare ca urmare a ploilor abundente de acum două săptămâni.

În Lunca Bistriței se montează două podețe în vederea devierii circulației de pe Strada Gheorghe Asachi, pregătiri fundamentale pentru executarea lucrărilor de supraînălțare a podului de peste Pârâul Turcului. Concomitent, Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț va desfășura în zonă lucrări pe albie.

Toate aceste investiții au termene de finalizare în următoarele două luni, în funcție de condițiile meteo.

PUBLICITATE