Două incendii, stinse de pompierii nemțeni

Ieri, în jurul orei 15:40, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o fânărie din localitatea Dumbrava, comuna Timișești.

Incendiul se manifesta generalizat la un adăpost pentru furaje, cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești din apropiere și la locuință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Au ars aproximativ 500 kg de plante furajere,  30 de baloți de fân,  6 ml de gard și construcția din lemn cu suprafața de aproximativ 30 mp.

Nu au fost victime.

Jocul copiilor cu focul a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

În această dimineață, în jurul orei 04:10, pompierii din cadrul Detașamentului Roman au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească (magazie și adăpost pentru animale) din comuna Gherăești.

Incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească cu posibilitatea propagării la două case aflate în imediata vecinătate.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii romașcani cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Gherăești.

Forțele de intervenție au localizat și  incendiul în limitele găsite.

Au ars: acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 100 mp, bunuri marteriale din interiorul magaziei, aproximativ două tone de cereale și 70 de pui.

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

PUBLICITATE