Două incendii, stinse de pompierii nemțeni (FOTO)

Ieri, 9 februarie, la ora 16:08, prin apel la 112 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în localitatea Târpești din comuna Petricani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț și SVSU Petricani.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească, cu posibilitatea propagării la alte anexe aflate în imediata vecinătate.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars: anexa construită din lemn cu suprafață de aproximativ 140 mp precum și bunurile materiale din interiorul acesteia. În interiorul anexei se aflau și 15 găini care au ars.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

La ora 21:11, prin apel la 112 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o cabană din lemn situată în Parcul Municipal Roman. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri și SVSU Roman.

Incendiul se manifesta în interiorul unei cabane (construită din lemn) amenajată ca vestiar pentru personalul de întreținere al parcului.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars bunuri materiale din interiorul cabanei (mobilier și articole de îmbrăcăminte) și tâmplăria din lemn de la fereastră și ușă.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire.

PUBLICITATE