Două incendii în Piatra-Neamț la un stâlp și un operator economic care depozita anvelope

Azi-noapte, la ora 02:21, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un stâlp de iluminat în municipiul Piatra Neamţ, str. Mihai Viteazu.
La fața locului s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu o ambulanță SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.
În urma evenimentului au ars: tabloul electric de la un stâlp de iluminat.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un cablu electric defect”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În această dimineaţă, la ora 07:15, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la operator economic în municipiul Piatra Neamţ, str. General Dăscălescu.
La fața locului s-au deplasat zece pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu o ambulanță SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. La sosirea la fața locului pompierii militari pietreni au constatat că incendiul se manifesta la deşeuri de anvelope, depozitate lângă un gard.
În urma evenimentului au ars: aproximativ 30 de deşeuri de anvelope.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii deschise”.

PUBLICITATE