Două incendii la un autoturism și o casă particulară, azi-noapte, în județul Neamț

Marți, 20 februarie, în jurul orei 3:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism pe strada Paltinului din orașul Roznov.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale și o ambulanță SMURD de prim ajutor. În sprijin au fost solicitați și cei de la SVSU Roznov, cu o autospecială de stingere.
În urma evenimentului au ars: interiorul autoturismului, parbrizul, luneta, geamurile laterale, bordul, instalația electrică, elementele combustibile din compartimentul motor și oglinzile retrovizoare. S-au deteriorat: cupola, portierele din față, parțial portierele din spate și capota din față.
Cauza incendiului este în curs de stabilire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marți, 20 februarie, în jurul orei 5:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară pe strada Magnoliei, sat Bistrița, comuna Alexandru cel Bun.
La locul intervenției s-au deplasat trei autospeciale de stingere și o ambulanță de prim ajutor. În sprijin a venit și un voluntar din cadrul SVSU Alexandru cel Bun.
În urma incendiului au ars: aproximativ 70 de metri pătrați din acoperișul casei și o bucătărie contruită din lemn cu mobilierul din interior, pe o suprafața de aproximativ 25 de metri pătrați.
Operațiunile de stingere au durat aproximativ 3 ore.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost: coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

PUBLICITATE