Două incendii la un autoturism și o casă particulară, azi-noapte, în județul Neamț

Marți, 20 februarie, în jurul orei 3:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism pe strada Paltinului din orașul Roznov.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale și o ambulanță SMURD de prim ajutor. În sprijin au fost solicitați și cei de la SVSU Roznov, cu o autospecială de stingere.
În urma evenimentului au ars: interiorul autoturismului, parbrizul, luneta, geamurile laterale, bordul, instalația electrică, elementele combustibile din compartimentul motor și oglinzile retrovizoare. S-au deteriorat: cupola, portierele din față, parțial portierele din spate și capota din față.
Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Marți, 20 februarie, în jurul orei 5:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară pe strada Magnoliei, sat Bistrița, comuna Alexandru cel Bun.
La locul intervenției s-au deplasat trei autospeciale de stingere și o ambulanță de prim ajutor. În sprijin a venit și un voluntar din cadrul SVSU Alexandru cel Bun.
În urma incendiului au ars: aproximativ 70 de metri pătrați din acoperișul casei și o bucătărie contruită din lemn cu mobilierul din interior, pe o suprafața de aproximativ 25 de metri pătrați.
Operațiunile de stingere au durat aproximativ 3 ore.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost: coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

PUBLICITATE