Două incendii, ieri, în comuna Grințieș

În data de 07.04.2022, în jurul orei 18:45, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească (bucătărie de vară) în localitatea Bradu din comuna Grințieș.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului și SVSU Grințieș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul unei bucătării de vară, la câteva lemne depozitate în fața unei sobe cu degajare mare de fum, cu posibilitatea propagării la întreaga construcție.

Incendiul a fost localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars lemnele depozitate în fața sobei și s-au deteriorat bunurile materiale din interiorul anexei.
Pompierii au acționat și pentru evacuarea fumului din interiorul anexei gospodărești.

Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

În jurul orei 23:45, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Grințieș.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta în interiorul unei camere dintr-o locuință, cu posibilitatea propagării la întreaga construcție.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars obiecte de mobilier și s-au deteriorat pereții camerei.

Fumatul în locuri nepermise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

PUBLICITATE