Două incendii, azi-noapte, în Neamț (FOTO)

În jurul orei 1:30, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Oglinzi, comuna Răucești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și voluntari din cadrul SVSU Răucești.

Incendiul se manifesta generalizat la o casă,  cu posibilitatea propagării la o gospodărie învecinată.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Nu au fost victime.

În jurul orei 2:00, prin apel la 112, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Rediu.

Incendiul se manifesta la acoperișul și în interiorul unui imobil format din două corpuri (în formă de L), cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești și la o locuință învecinată.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și pompierii voluntari din cadrul SVSU Rediu cu autospeciala din dotare.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.

Au ars acoperișul casei (construit din astereală din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) pe o suprafață de aproximativ 60 mp, bunuri materiale din interiorul a trei camere (mobilier, articole de îmbrăcăminte,  aparate electrocasnice etc) și cereale.

A fost salvată o parte a locuinței și anexele gospodărești.

Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Nu au fost victime.

PUBLICITATE